fbpx

Arhive: Courses

curs invata online istorie

Istorie

Bine ai venit la Cursul de Istorie oferit de catre noi! Cursul vine in ajutorul tau cu toata materia pentru clasele IX-XII, impartita pe capitole semnificative fiecarei sectiuni a examenului de Bacalaureat, alaturi de zona de exercitii dedicate, atat rezolvate si explicate, cat si exercitii propuse spre rezolvare. Acesta dispune si de o zona specifica variantelor de Bacalaureat dedicata elevilor ce se afla in stadiul terminal al claselor liceale.

Pe langa materialele didactice de o calitatea superioara, acest curs propune cititorilor si o mare diversitate de materiale auxiliare (variante de Bacalaureat rezolvate, medii de pregatire asistate de calculator, parte teoretica structurata corespunzator, etc) si trucuri practice care sa usureze povara memorarii formulelor de calcul dificile in procesul de pregatire a examenelor.

In spatele acestuia se ascunde munca si dedicarea unei doamne profesore de Istorie ce aduce siguranta corectitudinii cursului prin experienta dobandita in urma anilor de activitate la catedra.

Întrebări frecvente

- materie subiecte bac istorie -

Exista 2 forme posibile de a ne contacta, prin oricare din acestea mesajul tau ajunge la noi, iar de la noi la profesorii nostri, urmand ca in cel mai scurt timp sa iti primesti raspunsul mult asteptat.

Avantajul pe care ti-l poate oferi acest curs este mediul de invatare ce propune un numar vast de exercitii specifice examenului de Bacalaureat care te vor ajuta sa iti verifici notiunile si sa le aprofundezi.

Cursul de Istorie pune la dispozitie sinteza intregii materii de liceu, dar asta nu e tot, fiecare lectie are o zona de probleme dedicata pentru fixarea notiunilor teoretice. Cel mai special aspect al acestui curs sunt modelele de varinate de Bacalaureat ce sunt oferita in zona de clasa a XII-a, realizate pentru fiecare specificul fiecarei lectii.

curs online invata geografie

Geografie

SchoolModeOn va pune la dispoziţie şi cursul de Geografie, curs in care vă familiarizați cu mediul natural și uman, cu relieful, clima, solurile și resursele naturale ale planetei. În cadrul acestui curs, elevii cursanţi învață despre diversitatea culturală, economia mondială, schimbările climatice și problemele de mediu, precum și despre modul în care acestea influențează viețile oamenilor din întreaga lume. 

Cursul işi propune sa îi ajute pe elevi să dezvolte o înțelegere mai profundă a lumii înconjurătoare și să își dezvolte abilitățile de gândire critică și de luare a deciziilor.

Prezentul curs de geografie are la bază 4 piloni:

  1. Teorie – documentaţia urmată în stilul de la clasă, dar prezentată într-un mod schematic şi logic
  2. Exerciţii aplicate – înţelegerea teoriei prezentată in prima parte se realizează prin exerciţii cu o dificultate scazută, alături de sugestii de rezolvare
  3. Aprofundare – realizăm aprofundarea materiei prin exerciţii dificile, ce vă pun in dificultate, pentru a ne asigura că teoria a fost înţeleasă
  4. Examenul Naţional de Bacalaureat – dedicăm ultima parte a cursului doar examenului maturităţii

Acest curs oferă elevilor oportunitatea de a dobândi o perspectivă globală asupra lumii și de a înțelege modul în care resursele naturale, clima și mediul înconjurător influențează viața și societatea.

Întrebări frecvente

Echipa SchoolModeOn impreuna cu profesorii colaboratori, discuta mereu fiecare modificare adusa programei scolare, daca aceasta este una benefica si aduce un plus valoare cursului, este integrata imediat.

Exista 2 forme posibile de a ne contacta, prin oricare din acestea mesajul tau ajunge la noi, iar de la noi la profesorii nostri, urmand ca in cel mai scurt timp sa iti primesti raspunsul mult asteptat

Cursul de geografie iti ofera tot sprijinul necesar la clasa, dar si pentru Examenul National de Bacalaureat. Acesta iti ofera tot suportul necesar pentru a te putea pregati singur pentru lectiile de zi cu zi, teste, dar si examene.

error: Content is protected!