fbpx

Curs de Chimie Online - SchoolModeOn

Statusul tău
Neînscris
Preț
GRATUIT

Prezentare Curs Chimie

Prezentul Curs de Chimie nu doar ca faciliteaza accesul oricarui licean in a-si dezvolta cunostintele legate de chimie, dar se dovedeste a fi un instrument puternic de pregatire si pentru Examenele Nationale si/sau de Admitere la diferite Universitati, precum cea de Medicina sau Farmacie.

Cu o structura moderna, iterativa, organizata pe cele doua parti (Chimia Organica si Chimia Anorganica) si care urmareste pregatirea cursantului in functie de nivelul de cunoastinte si asteptarile acestuia, acest curs se muleaza perfect pe ritmul fiecarui elev. Cursul abordeaza si cele mai de baza cunostinte, deci NU trebuie sa-ti faci griji din privinta pregatirii tale anterioare!

Cursul se bazeaza pe patru piloni fundamentali, pe baza carora se asigura un mediu de pregatire modern, adaptat nevoilor principale ale elevului, imbinand pasiunea cu necesitatea pentru a obtine cele mai bune rezultate in cadrul provocarilor individuale, nelasand astfel loc senzatiei de indoiala sau plictiseala:

  1. Continuturi teoretice complete, structurate astfel incat sa usureze la maxim procesul de insusire a notiunilor de baza, a principiilor sau a metodelor de abstractizare utilizate in studiul chimiei;
  2. Aplicatii practice, stimulative (aplicatii rezolvate) care il provoaca la reflectie pe cursant, pe de o parte, dar care constituie si baza introducerii in context a notiunilor teoretice acumulate anterior.
  3. Intrebari declansatoare (aplicatii propuse spre rezolvare) menite, in principal, sa starneasca interesul cursantului prin oferirea posibilitatii de a aplica intr-un cadru mai larg informaiile acumulate. Practic, cursantul parcurge un proces complex de aprofundare a informatiilor, dar fara ca acesta sa stie explicit acest lucru, gratie noilor tehnologii.
  4. Pregatirea pentru Examenul National de Bacalaureat sau a Examenului de Admitere – privita ca rezultat indirect al parcurgerii etapelor anterioare. Astfel, dupa parcurgerea si aprofundarea cunostintelor, cursul lasa loc pregatirii examenelor viitoare printr-un modul dedicat, structurat in asa fel incat toate competentele cheie sa fie atinse si atent insusite de catre cursant.
Întrebări frecvente

Autorul acestui curs este Prof. Leana Iulia-Marcelina, de la Liceul Tehnologic Anghel Saligny, din Bacau.

Cursul urmeaza programele scolare (inclusiv cele de Bacalaureat) aflate in vigoare si se adreseaza elevilor de la toate profilele si specializarile prevazute la nivel national pentru studiile liceale, dar nu se limiteaza la acestea, abordand si tematici corespunzatoare Olimpiadelor sau Examenelor de Admitere.

Da. In calitate de beneficiar a acestui curs, vei avea posibilitatea sa ne adresezi intrebarile tale legate de anumite aspecte stiintifice. Noi le vom prelua si le vom transmite profesorului autor care iti va furniza respunsurile necesare.

Prezentul curs este structurat pe baza celor 2 tipuri de chimie studiata astazi in liceele din Romania, respectiv Chimia Organica si Chimia Anorganica. Pentru fiecare din aceste parti sunt prezentate aspectele teoretice astfel incat sa fie usor de inteles notiunile de baza, urmand ca acestea sa fi utilizate mai departe in aplicatii practice. Aplicatiile practice sunt impartite si ele in doua mari categorii: prima categorie cuprinte aplicatii rezolvate explicit care prezinta metode concrete de rezolvare, iar cealalta categorie cuprinde aplicatiile propuse spre rezolvare. Aplicatiile practice sunt prezentate in cadrul cursului secvential, de la nivel incepator, pana la avansat.
De asemenea, prezentul curs cuprinde un submodul dedicat pregatirii Examenului de Bacalaureat ce se focuseaza pe o pregatire intensiva, dar in acelasi timp relievand o experienta placuta pentru cititor.

Da. Acest curs chiar te ajuta in decursul pregatirii pentru Examenul de Admitere deoarece vine sa sprijine procesul de recapitulare pentru intreaga materie, facandu-l unul rapid si total diferit de alte solutii didactice, iar daca mai ai neclaritati le vei putea lamuri utilizand sabloanele teoretice existente.

Da. Poti accesa acest curs fara nici un fel de retinere. Prin parcurgerea lui secventiala (in ordinea in care lectiile sunt aranjate) vei putea incepe, practic, sa studiezi chimia de zero.

Da. Chiar daca ai un nivel de pregatire avansat in ceea ce priveste specificul acestui curs, acesta iti poate fi de mare folos in recapitularea cunostintelor si exersarea anumitor tehnici de rezolvare. Acest lucru este posibil prin intermediul mediilor intensive de pregatire asistate de calculator care te vor pune fata in fata cu diverse tipuri de probleme cu o complexitate mai mica sau mai mare, intr-un timp definit.

Prezentul curs de chimie abordeaza in egala masura ambele ramuri ale chimiei, respectiv chimia organica si cea anorganica. Ambele parti sunt prezentate intr-o maniera care se vor mula perfect pe nevoile tale datorita cosistentei acestora. Cu alte cuvinte, cursul cuprinte partile teoretice in intregime, probleme rezolvate in care sunt expuse concret modalitatile de rezolvare, precum si probleme propuse spre rezolvare.

curs online invata chimie

Învață Chimie Online

Nu te-ai înscris încă la acest curs.

Cursuri Online de Chimie

Mărește-ți potențialul prin învățare inteligentă!

Statusul tău
Neînscris
Preț
GRATUIT
error: Content is protected!