fbpx

Curs de Informatică Online - SchoolModeOn

Statusul tău
Neînscris
Preț
GRATUIT

Prezentare Curs Informatică

Cursul nostru de Informatica este o experiență de învățare fascinantă și captivantă pentru toți cei pasionați de programare, algoritmi si gandire matematica. În cadrul cursului, elevii sunt introduși în lumea limbajelor de programare, invatand despre bazele programarii si a anumitor limbaje specifice. Prezentul curs nu faciliteaza doar elevii de liceu ce isi doresc sa invete pentru lectiile de la clasa sau pentru examenul de Bacalaureat, dar se dovedeste a fi un instrument puternic in formare unei persoane ce isi doreste sa invete in ce consta programarea.

 

Pe langa materialele didactice de o calitatea superioara, acest curs propune cititorilor si o mare diversitate de materiale auxiliare (variante de Bacalaureat rezolvate, medii de pregatire asistate de calculator, parte teoretica structurata corespunzator, etc) si trucuri practice care sa usureze povara memorarii sintaxelor dificile in procesul de pregatire a examenelor.

Întrebări frecvente

Exista 2 forme posibile de a ne contacta, prin oricare din acestea mesajul tau ajunge la noi, iar de la noi la profesorii nostri, urmand ca in cel mai scurt timp sa iti primesti raspunsul mult asteptat.

Avantajul pe care ti-l poate oferi acest curs este mediul de invatare ce propune un numar vast de exercitii specifice examenului de Bacalaureat care te vor ajuta sa iti verifici notiunile si sa le aprofundezi.

Cursul de informatica iti ofera tot sprijinul necesar la clasa, dar si pentru examenul de Bacalaureat, mai ales prin forma sa, sa fim mai exacti, prin exercitiile rezolvate si explicate ce aprofundeaza partea teoretica oferita. Acesta iti ofera tot sprijinul necesar pentru a te putea pregati singur pentru lectiile de zi cu zi, teste si examene.

curs online informatica

Învață Informatică Online

Nu te-ai înscris încă la acest curs.

Conținut Curs

Mai mult
Baze introductive
Continut Lecție
0% Completat 0/1 Lectii
Continut Lecție
0% Completat 0/1 Lectii
Algoritmi
Reguli de scriere în cod și pseudocod
Variante Bacalaureat

Cursuri Online de Informatică

Mărește-ți potențialul prin învățare inteligentă!

Statusul tău
Neînscris
Preț
GRATUIT
error: Content is protected!