fbpx

Curs de Fizică Online - SchoolModeOn

Statusul tău
Neînscris
Preț
GRATUIT

Prezentare Curs Fizică

Prezentul Curs de Fizica nu doar ca faciliteaza accesul oricarui licean in a-si dezvolta cunostintele legate de fizica, dar se dovedeste a fi un instrument puternic de pregatire si pentru Examenele Nationale si/sau de Admitere la diferite Universitati, din domenii precum medicina sau invatamantul superior tehnic.

Cu o structura moderna, iterativa, organizata pe cele patru module de baza (Curentul Continuu, Mecanica, Termodinamica si Optica) si care urmareste pregatirea cursantului in functie de nivelul de cunoastinte si asteptarile acestuia, acest curs se muleaza perfect pe ritmul fiecarui elev. Cursul abordeaza si cele mai de baza cunostinte, deci NU trebuie sa-ti faci griji din privinta pregatirii tale anterioare!

Cursul se bazeaza pe patru piloni fundamentali, pe baza carora se asigura un mediu de pregatire modern, adaptat nevoilor principale ale elevului, imbinand pasiunea cu necesitatea pentru a obtine cele mai bune rezultate in cadrul provocarilor individuale, nelasand astfel loc senzatiei de indoiala sau plictiseala:

  1. Continuturi teoretice complete, structurate astfel incat sa usureze la maxim procesul de insusire a notiunilor de baza, a principiilor sau a metodelor de abstractizare utilizate in studiul fizicii;
  2. Aplicatii practice, stimulative (aplicatii rezolvate) care il provoaca la reflectie pe cursant, pe de o parte, dar care constituie si baza introducerii in context a notiunilor teoretice acumulate anterior.
  3. Intrebari declansatoare (aplicatii propuse spre rezolvare) menite, in principal, sa starneasca interesul cursantului prin oferirea posibilitatii de a aplica intr-un cadru mai larg informaiile acumulate. Practic, cursantul parcurge un proces complex de aprofundare a informatiilor, dar fara ca acesta sa stie explicit acest lucru, gratie noilor tehnologii.
  4. Pregatirea pentru Examenul National de Bacalaureat sau a Examenului de Admitere – privita ca rezultat indirect al parcurgerii etapelor anterioare. Astfel, dupa parcurgerea si aprofundarea cunostintelor, cursul lasa loc pregatirii examenelor viitoare printr-un modul dedicat, structurat in asa fel incat toate competentele cheie sa fie atinse si atent insusite de catre cursant.
Întrebări frecvente

Autorul acestui curs de fizica este Prof. Mihaela Vajaitu, Metodist ISMB, de la Liceul Teoretic Jean Monnet din Bucuresti.

Cursul urmeaza programele scolare (inclusiv cele de Bacalaureat) aflate in vigoare si se adreseaza elevilor de la toate profilele si specializarile prevazute la nivel national pentru studiile liceale, dar nu se limiteaza la acestea, abordand si tematici corespunzatoare Olimpiadelor sau Examenelor de Admitere.

Da. In calitate de beneficiar a acestui curs, vei avea posibilitatea sa ne adresezi intrebarile tale legate de anumite aspecte stiintifice. Noi le vom prelua si le vom transmite profesorului autor care iti va furniza respunsurile necesare.

Prezentul curs este structurat pe baza celor 4 module, respectiv curentul continuu, mecanica, optica si Termodinamica. Pentru fiecare din aceste module sunt prezentate aspectele teoretice astfel incat sa fie usor de inteles notiunile de baza, urmand ca acestea sa fi utilizate mai departe in aplicatii practice. Aplicatiile practice sunt impartite si ele in doua mari categorii: prima categorie cuprinte aplicatii rezolvate explicit care prezinta metode concrete de rezolvare, iar cealalta categorie cuprinde aplicatiile propuse spre rezolvare. Aplicatiile practice sunt prezentate in cadrul cursului secvential, de la nivel incepator, pana la avansat.
De asemenea, prezentul curs cuprinde un submodul dedicat pregatirii Examenului de Bacalaureat si un altul dedicat Examenului de Admitere la Facultate. Ambele se focuseaza pe o pregatire intensiva, dar in acelasi timp relievand o experienta placuta pentru cititor.

Da. Acest curs chiar te ajuta in decursul pregatirii pentru Examenul de Admitere prin doua moduri:
Pe de o parte, vine sa sprijine procesul de recapitulare pentru intreaga materie, facandu-l unul rapid si total diferit de alte solutii didactice, iar daca mai ai neclaritati le vei putea lamuri utilizand sabloanele teoretice existente. Pe de alta parte, cursul sprijina pregatirea ta pentru facultate prin grilele propuse pentru Examenele de Admitere existente in cadrul acestuia.

Da. Poti accesa acest curs fara nici un fel de retinere. Prin parcurgerea lui secventiala (in ordinea in care lectiile sunt aranjate) vei putea incepe, practic, sa studiezi fizica de zero.

Da. Chiar daca ai un nivel de pregatire avansat in ceea ce priveste specificul acestui curs, acesta iti poate fi de mare folos in recapitularea cunostintelor si exersarea anumitor tehnici de rezolvare. Acest lucru este posibil prin intermediul mediilor intensive de pregatire asistate de calculator care te vor pune fata in fata cu diverse tipuri de probleme cu o complexitate mai mica sau mai mare, intr-un timp definit.

De asemenea, prin achizitionarea acestui curs te vei putea pregati suplimentar pentru Olimpiadele Scolare sau Examenul de Admitere.

curs meditatii invata online fizica

Învață Fizică Online

Nu te-ai înscris încă la acest curs.

Cursuri Online de Fizică

Mărește-ți potențialul prin învățare inteligentă!

Statusul tău
Neînscris
Preț
GRATUIT
error: Content is protected!