fbpx

Curs de Istorie Online - SchoolModeOn

Statusul tău
Neînscris
Preț
GRATUIT

Prezentare Curs Istorie

Bine ai venit la Cursul de Istorie oferit de catre noi! Cursul vine in ajutorul tau cu toata materia pentru clasele IX-XII, impartita pe capitole semnificative fiecarei sectiuni a examenului de Bacalaureat, alaturi de zona de exercitii dedicate, atat rezolvate si explicate, cat si exercitii propuse spre rezolvare. Acesta dispune si de o zona specifica variantelor de Bacalaureat dedicata elevilor ce se afla in stadiul terminal al claselor liceale.

Pe langa materialele didactice de o calitatea superioara, acest curs propune cititorilor si o mare diversitate de materiale auxiliare (variante de Bacalaureat rezolvate, medii de pregatire asistate de calculator, parte teoretica structurata corespunzator, etc) si trucuri practice care sa usureze povara memorarii formulelor de calcul dificile in procesul de pregatire a examenelor.

In spatele acestuia se ascunde munca si dedicarea unei doamne profesore de Istorie ce aduce siguranta corectitudinii cursului prin experienta dobandita in urma anilor de activitate la catedra.

Întrebări frecvente

- materie subiecte bac istorie -

Exista 2 forme posibile de a ne contacta, prin oricare din acestea mesajul tau ajunge la noi, iar de la noi la profesorii nostri, urmand ca in cel mai scurt timp sa iti primesti raspunsul mult asteptat.

Avantajul pe care ti-l poate oferi acest curs este mediul de invatare ce propune un numar vast de exercitii specifice examenului de Bacalaureat care te vor ajuta sa iti verifici notiunile si sa le aprofundezi.

Cursul de Istorie pune la dispozitie sinteza intregii materii de liceu, dar asta nu e tot, fiecare lectie are o zona de probleme dedicata pentru fixarea notiunilor teoretice. Cel mai special aspect al acestui curs sunt modelele de varinate de Bacalaureat ce sunt oferita in zona de clasa a XII-a, realizate pentru fiecare specificul fiecarei lectii.

curs invata online istorie

Învață Istorie Online

Nu te-ai înscris încă la acest curs.

Cursuri Online de Istorie

Mărește-ți potențialul prin învățare inteligentă!

Statusul tău
Neînscris
Preț
GRATUIT
error: Content is protected!