fbpx

Centrul de Meditații SchoolModeOn

Disciplina Fizică

Organizarea și desfășurarea ședințelor de meditație de la disciplina Fizică

Ședințele se vor organiza săptămânal în ziua de luni sau vineri, începând cu ora 18:30 și vor avea o durată de 2h.

Planificarea publicată cuprinde organizarea a 22 de ședințe, toate în format online, utilizând Google Meet ca platformă de videoconferință.

Aceste ședințe de meditație vor fi sustinute de domnul Prof. Grigorie Marian, actual profesor la Școala Gimnalizală, Nr. 52. Iancului, București, cu o experiență la catedră de peste 40 de ani (ani dintre care mai bine de jumătate a predat la nivel liceal).

În cele ce urmează vă prezentăm un scurt CV a domnului Prof. Grigorie Marian.

Centrul de Meditații SchoolModeOn - CV Grigorie

De ce SchoolModeOn și nu un alt serviciu asemănător sau meditația clasică?

SchoolModeOn, prin echipa de profesori pe care o propune pentru disciplina Fizică, acoperă cele mai mari exigențe de ordin didactic. Vorbim de o echipă de 5 profesori, pentru care media anilor de experiență la catedră este de peste 20 de ani, 2 dintre aceștia fiind chiar profesori metodiști în cadrul inspectoratelor județene.

Pe lângă echipa didactică, SMO menține avantajul unei obordări simplificate, orintate experiment, a materiei necesare, accesibilă de oriunde și oricând, la care se adaugă beneficiile unei asitențe tehnoco-didactice permanente în cadrul zonelor de lucru create (cele de mai sus). Practic, suportul nostru nu se limitează doar la cele 2 ore de meditație, ci continuă și după, prin parcurgerea mediilor de aprofundare din cadrul cursurilor noastre.

De asemenea, SchoolModeOn se remarcă si prin calitatea materialelor pe care le propune utilizatorilor, materiale dezvoltate sub eficiența unui ciclu de dezvoltare V, care permite și măsurarea gradului de acceptanță înainte de publicarea propriu-zisă. Astfel, cursurile SMO ajung să satisfacă și cele mai mari cerințe de calitate, conținut și mod de prezentare, acoperind programele școlare în totalitate.

Cum mă înscriu?

Accesul este condiționat de completarea corectă a următorului formular.

După completarea formularului, un reprezentant SchoolModeOn te va contacta în cel mai scurt timp pentru stabilirea detaliilor legate de acces la zona destinată acestor servicii de pe site și pentru stabilirea detaliilor legate de plată (dacă este cazul).

Cum și cât plătesc?

Pentru introducerea acestor servicii, SchoolModeOn propune utilizatorilor noștri 3 pachete de servicii, după cum urmează:

Tip Pachet

Serie Pachet SMOP_1

Acces la o ședință din programa propusă (2h)

Serie Pachet SMOP_2

Acces la patru ședințe din programa propusă (8h)

Serie Pachet SMOP_3

Acces la 22 de ședințe din programa propusă (44h)

Preț39 RON129 RON740 RON
Fiecare pachet din cele 3 prezentate include, printre altele:
  • Acces la sedința/ședințele incluse în pachet, organizate utilizând echipament profesional (tablete grafice și tool-uri/programe care permit lucrul cu elevii de la distanță);
  • Libertatea de a decide împreună cu profesorul ce topicuri se abordează în cadrul fiecărei ședințe, în limita celor 2h;
  • Acces la zona de pe site dedicată acestor servicii în cadrul cărora se vor publica toate înregistrările celor 22 de ședințe, dar și materialele didactice utilizate în cadrul orelor de meditație;
  • Acces la cursul de Fizică al SchoolModeOn;
  • Suport didactic permanent în cadrul zonei de lucru pentru lămurirea oricărei neclarități apărute;
  • Acces la zona de evaluare/autoevaluare din cadrul Cursului de Fizică al SchoolModeOn, loc în care se pot fixa cunoștințele într-un mod plăcut, asistat de calculator;

Unde și cum se realizează plata?

Plata serviciilor prezentate se va realiza temporar exclusiv prin transfer bancar în contul RO81BTRLRONCRT0630436701 (Titular cont/ nume beneficiar: SMO EDUCATION SQUAD SRL), transferul având ca specificație seria pachetului ales (SMOP_1 sau SMOP_2 sau SMOP_3 întocmai cu tabelul de mai sus).

Transferul se poate realiza online utilizând oricare dintre aplicațiile de mobile banking cunoscute sau la caseriile Bancilor Transilvania.

Dovada plăților efectuate trebuie apoi trimise prin e-mail la adresa schoolmodeon@gmail.com, urmând să primiți ca răspuns factura aferentă serviciilor achiziționate în termen de 24 de ore. 

Formular de opinie

Pentru că ne dorim ca relația utilizator – profesor desemnat de SMO să fie una bazată pe o comunicare deschisă, vă supunem spre analiză cele doua variante propuse de profesorii noștrii colaboratori privind susținerea ședințelor de meditație online.

Variantele sunt următoarele: în fiecare luni, intervalul orar 18:30-20:30 sau în fiecare vineri, intervalul orar 18:30-20:30. Pentru a putea afla părerea voastră vă rugăm să completați următorul formular .

Acest lucru ne ajută să organizăm cât mai bine această sesiune de pregătire online pentru disciplina Fizică.

error: Content is protected!