fbpx

SchoolModeOn - Program Pilot 2021

In atentia elevilor si profesorilor din cadrul programului pilot
Ca urmare a celor anuntate, SchoolModeOn a efectuat operatiunile neceasare acordarii drepturilor de acces in cadrul zonelor de lucru pentru elevii si profesorii din toate unitatile scolare partenere. 
Incepand de astazi, 15.10.2021, in zonele de lucru arondate o sa gasiti o parte din materialele SchoolModeOn, pentru disciplinele Matematica (clasele IX, X), Fizica (CC, Mecanica, Termodinamica, Optica – in curs de completare), un curs complet de Biologie si un curs de Informatica orientat C/C++.
Consideram acestea ca fiind niste materiale bune pentru dvs. in ideea dezvoltarii materialelor proprii, lucru pe care dorim sa-l abordam cu precadere in aceasta etapa a programului pilot. Mentionam ca aceste materiale se editeaza doar de catre noi, dar puteti oferi feedback, iar noi vom lua masurile necesare de corectare/imbunatatire/completare. Noi le punem la dispozitia dvs. doar ca model si suport didactic in activitatea de predare si invatare.
In alta ordine de idei, toata activitatea elevilor si profesorilor din programul pilot se va desfasura in zonele arondate fiecarui liceu (Nu in sectiunea de cursuri de pe platforma!), accesibile din pagina de fata, dedicata Programului Pilot 2021-2022. Aceasta din urma se acceseaza din pagina pricipala a SchoolModeOn, utilizand butonul Program Pilot din partea de sus a paginii.
In cadrul acestor zone o sa regasiti o lista de cursuri goale, astfel fiecare profesor inregistrat are asociat un curs. Asta inseamna ca fiecare profesor are zona lui proprie de lucru, unde poate incarca materiale, organiza evaluari sau poate colecta temele elevilor. (Pentru detalii de cum se pot efectua toate acestea, contactati responsabilul de proiect din unitatea dvs.). De asemenea,  primele cursuri sunt cele model, oferite de SchoolModeOn, needitabile, accesibile tuturor elevilor din grup. Recomandam utilizarea lor ca suport didactic.
error: Content is protected!