fbpx

Acces la zonele de lucru pentru CNVA, LTLR și LTAIC

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Având la bază ultimele detalii discutate și perioadele acordate/prelungite pentru înregistrarea elevilor, avem plăcerea de a vă informa că SchoolModeOn a oferit acces zilele acestea către zona de lucru arondată liceului dvs. Aceste zone se accesează (atât ca profesor cât și ca elev) urmând următorii pași:

Se accesează platforma SchoolModeOn

Pe pagina principală (vezi imaginea următoare) se identifică butonul Program Pilot și se accesează

Odată apăsat, se va deschide o pagină care conține cele 5 zone destinate celor 5 unități școlare, ca în imagine:

Aici funcție de unitatea parteneră o să aveți acces doar la o singură zonă de lucru, restul vor fi închise pentru dvs. și elevii dvs.
Atenție! Fiecare elev și profesor trebuie să verifice că are acces la zona de lucru corespunzătoare liceului său. Acest fapt înseamnă verificarea prezenței cuvântului Enrolled pe o etichetă albastră, în partea de sus a zonei destinate liceului (vezi imaginea următoare).  Orice eroare de arondare se sesizează imediat exclusiv prin intermediul chat-ului de pe platformă!
Accesul la zona de lucru se realizează prin utilizarea butonului See more….

Atenție! Cei care și-au făcut cont după data de 03.10.2021, ora 12:00, sau care nu au respectat formatul numelui de utilizator, evident, nu vor avea acces. SchoolModeOn va mai executa operațiuni de alocare acces în ziua de vineri 08.10.2021 sau duminică 10.10.2021, dar nu mai devreme, dată fiind prelungirea perioadei de înregistrare. Așadar, recomandăm verificarea contului și semnalarea problemei în cel mai scurt timp, precum și înregistrarea imediată dacă acest lucru nu s-a făcut încă. Menționăm că aceste sesiuni de conferire acces vor fi ultimile, restul utilizatorilor rămași neînregistrați fiind ignorați. 
Tot în această pagină există și o zonă de comunicate/anunțuri pe care SchoolModeOn o va utiliza frecvent pentru comunicarea eventualelor probleme de mentenanță sau de altă natură. Vezi imaginea.

În cadrul acestei zone, veți regăsi o serie de cursuri vide (goale) destinate fiecărui domn profesor înrolat în cadrul platformei pe baza listelor nominale primite. Aceste cursuri au numele doamnei/domnului profesor (Ca în imaginea următoare).

Atentie! Menționăm că eventualele completări/ modificări care au fost trimise/aduse la listele nominale în ultimile două săptămâni nu au fost încă rezolvate. Sperăm noi ca până miercuri echipa tehnică să facă update-ul necesar pe baza registrului actualizat.
Dacă se va da click pe oricare dintre acestea se va constata ca acestea sunt zone vide, ca în imaginea următoare.
În cadrul acestor cursuri, be baza numelui de utilizator furnizat și a contului creat până pe 03.10.2021, ora 12:00, după anumite setări, fiecare domn profesor poate dezvolta un curs propriu accesibil elevilor din liceul dvs. Pentru a vedea care sunt posibilitățile de structurare și organizare a materialelor de curs precum și a sesiunilor de evaluare se recomandă lectura completă a documentului atașat având în față platforma (învățatul prin practică). Mizăm foarte mult pe bunele intenții ale fiecărui coleg de al dvs., așadar recomandăm cu căldură editarea zonei personale, nu și a colegilor dvs. adică, judecând după imaginea de sus, Prof. Panaite va edita doar zona dânsei, nu și a colegilor ei respectiv Prof. Balteanu, spre exemplu. Am lăsat liber accesul la cursurile colegilor pentru fiecare domn profesor tocmai în ideea de echipă și întrajutorare, dar și pentru o trasabilitate directă a elevilor, necondiționată de accesul predefinit.
 
Atenție! SchoolModeOn pune la dispoziția cadrelor didactice un tutorial de utilizare în format .pdf atașat prezentului anunț, accesibil aici. Recomandăm distribuirea acestuia, dimpreună cu acest e-mail tuturor colegilor dvs. care au cont în platformă și lectura inițială cu cea mai mare atenție a documentului prezentat. 
Atragem atenția că în baza acordului de parteneriat orice tentativă de forțare a drepturilor utilizator acordate sau orice abatere de la caracterul educațional al platformei atrage după sine consecințe precum excluderea din cadrul platformei a persoanei în cauză, sau/și încetarea acordului de parteneriat sau alte consecințe impuse de actuala lege în vigoare.
 
În perioada următoare SchoolModeOn va contacta telefonic sau prin intermediul grupurilor existente de Whatsapp reprezentanții instituțiilor partenere pentru lămurirea aspectelor de ordin tehnic sau a problemelor care apar în utilizarea platformei pentru dezvoltarea cursurilor proprii. Funcție de dificultatea topicurilor sau de frecvența acestora SMO va organiza meeting-uri online de prezentare a soluțiilor care se impun. Așadar propunem, dar nu este obligatoriu, distribuirea acelui grup de Whatsapp colegilor dvs. pentru o comunicare directă și eficientă cu noi, în cazul în care au probleme cu gestionarea zonelor de lucru. De asemenea, reprezentanții tehnici sunt disponibili prin intermediul chat-ului de pe platformă, unde răspunsurile sunt de obicei mult mai rapide față de e-mail sau telefon/whatsapp. Vă încurajăm să-l utilizați cu cea mai mare încredere.
 
Facem două mențiuni: 
1. Cunoaștem și ne asumăm faptul că am promis accesul la materialele noastre după aceste prelungiri ale perioade de înscriere. Suntem întocmai răspunzători și de aceea facem tot posibilul pentru punerea acestora la dispoziția dvs. Însă și noi lucrăm în parteneriat cu niște domni profesori, care și dumnealor, ca și dvs., au întâmpinat multe probleme odată cu începerea anului școlar. Așadar avem ceva întârzieri semnificative în procesul de livrare conținutÎn acest sens, vă asigurăm că până marți, cel târziu, o să găsiți în zonele de lucru și cursurile care conțin materialele noastre pentru elevii dvs. Ne cerem scuze pentru această întârziere nepermis de mare și vă rugăm să mai aveți răbdare 48 de ore. Vă mulțumim!
2. Colegii noștrii, prin parteneriatele cu persoane din zona de design, lucrează la definitivarea unui design interior atrăgător al celor 5 zone de curs, în acest sens o să mai vedeți unele elemente grafice care nu sunt tocmai aliniate corespunzător sau foarte mult alb, într-o primă fază. O să se rezolve în maxim 2-3 zile și nu o să mai avem astfel de probleme.
 
Lucrăm pentru dumneavoastră, așadar și ne-ar face plăcere să ne ajutați cu mult feedback în ceea ce privește design-ul, culorile, modul de abordare și experiența utilizatorului! Împreună putem schimba lucrurile, atingând cu adevărat scopul unui program pilot.
 
error: Content is protected!